top of page
  • Skribentens bildEva

Från färgprakt till gråskala

Alla röda, orangea och gula färger har nu ersatts av en mycket nyansrik gråskala. Alltifrån de allra gråaste dimmiga dagarna och de allra krispigaste, glittriga frostdagarna där de frostfyllda grässtråna krasar under fötterna.


hostdimma-dalvadis

I fjällen redan en hel del snö. Medan det vid kusten (Luleå) regnar och slaskar. Här i Jokkmokk har vi bara haft något enstaka snöfall och just nu är mark och träd täckta av vacker isfrost.


Hösten är ju tid för nya projekt och i mitt fall handlar det om upprensning på hemmaplan. Nytt arbetsrum med ordning på alla torkade örter, porslin till mina smakföreställningar, pärmar och inspirerande böcker. Nu är jag redo att ta mig an uppdragen runt om i länet då jag får ge smakshower och inspiration till grupper. Jag känner verkligen att jag gör det jag älskar. Vilken lycka!


uppdukat_i_Lappstan