• Eva

Som ett nyutsprunget löv...

... mot en vit stam. Så känns det när jag nu lanserar min nya hemsida! Precis när grönskan här i norr står i sin fullaste prakt och sommarljuset flödar dygnet runt.Jag kämpar ibland för att kunna presentera mig och mitt företag på rätt sätt. Det är inte alltid så tydligt vad jag sysslar med och vad jag egentligen erbjuder. Många vet att jag jobbar med mat. Men egentligen är det ju smakerna av ätliga vilda örter och bär som är mitt fokus och passion. Och att sprida kunskap om livet här i norr som kulturguide. Hur naturen och kulturen hänger ihop. Hur jag själv under mer än 30 år har upplevt Jokkmokk och dess historia, dess marker, dess kultur och dess människor.


Jag är en nyfiken upptäckare som tycker om att förmedla kunskap, intryck, inspiration och glädje. Så hoppas du också blir nyfiken på att upptäcka min sida!


Läs om mina olika bokningsbara aktiviter: smakguidningar, smakföreställningar och kurser. Olika varianter som passar i olika sammanhang. För din familj, din kompisgrupp, organisation eller ditt företag. Aktiviteter som sprider rolig kunskap på ett underhållande sätt - och alltid med goda smaker!


Eller undrar du vad jag har för erfarenheter och bakgrund (Vem är hon egentligen?) är det bara att kika in under sidan Om mig där du också finner länkar till en hel del artiklar och reportage som jag medverkat i under de nästan 9 år jag har haft mitt företag.


Ha en härlig sommar och var gärna nyfiken på dina egna marker - vem vet vad du upptäcker i grönskan under din hängmatta? Kanske några goda syrliga ängsyreblad, kryddig rölleka, söta rödklöverblommor eller en vacker ätbar daggkåpa med sin silverglänsande savdroppe som sägs ge evigt liv...