Örtkurs i Jokkmokk

Inspirationskurs om ätbara och nyttiga växter i skog, myr, äng och till fjälls.
Registrering är stängd

Tid och plats

Jul 14, 2020, 1:00 PM – 5:00 PM
Essense of Lapland, Sirkasgatan 4, 962 31 Jokkmokk, Sverige

Innehåll

Kursen är främst baserad på en utomhusguidning ute i naturen samt i Fjällbotaniska trädgården men har också en teoridel inne i mitt kök (obs, vi sitter glest!).

Många smakbitar och massor av tips ingår på olika sätt att ta tillvara och förädla växter och bär. Under utomhusturen får du med dig ett litet glas samt sked att hålla rätt på till alla smakprover. Se till att ha fickor eller ta med dig liten väska. Kurslitteratur ingår men ta gärna med dig ett litet anteckningsblock.

Fika ingår. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och aktiviteterna kommer att utföras på ett sådant sätt att vi undviker smittspridning av Covid -19. Tid: 13.00-16.00 Max 10 deltagare. Vid färre än 5 deltagare ställs evenemanget in. Endast förbokning: eva@eolapland.se eller på telefon 072-234 89 88 Anmäl senast 10 juli. Pris: 795 kr

Registrering är stängd

Dela detta evenemang

Essense of Lapland

 

Här finns jag Eva Gunnare, kulturguide och matkreatör, som anordnar smakföreställningar, guidade smakturer, örtkurser och evenemang med vilda gröna smaker och livet i Lappland i fokus.

Med Jokkmokk som bas, men med uppdrag i hela Lappland, Norrbotten och i övriga Sverige, sprider jag glädje, kunskap och inspiration om det härliga livet här i norr.

Kontakta mig

 

Eva Gunnare, Essense of Lapland

Adress:

 

Sirkasgatan 4

962 31  JOKKMOKK
Sweden

Telefon:

+46 (0)72-234 89 88

E-post:

eva@eolapland.se