top of page

Hemmasmakning - Följ med online

Häng med på en smakföreställning på avkopplat hemmamanér!

Nu kan alla hänga med på en föreställning och ta del av naturens gröna smaker. Jag bjuder hem er till mig genom videon "Smaka på Jokkmokks 8 årstider" med tillhörande smakpaket.

 

Under den drygt 40 minuter långa videon vill jag dela med mig av det jag älskar allra mest: de fantastiska årstiderna här i norr och de spännande och goda smakerna från naturens gröna skafferi. Smaker som jag sett till att förädla och förpacka i paket för två som går att skicka efter.

Har ni utländska vänner är det en rolig och god present! Videon är översatt till engelska (engelsk text) och informationen i paketet kan fås på engelska. Vissa länder tar dock inte emot livsmedel, såsom Norge, USA och Australien. Så undersök gärna först innan du beställer om det går att skicka till det land du önskar. 

 

 

Så här gör du:

 

  1. Först beställer du hem ett smakpaket som kommer med posten inom ett par dagar. Du kan välja mellan det "Kompletta paketet" med alla mina15 ört- och bärprodukter jag förädlat, eller "Pröva-på-paketet" med 8 produkter att testa. 
     

  2. När du fått produkterna så är det dags att förbereda några av smakerna (tar en kvart)
     

  3. Med smakbitarna och de andra produkterna färdiga, är det dags att bänka sig på en bekväm plats och starta videon nedan!  

IMG_8393.jpg

Smakpaket "Komplett"

Det kompletta smakpaketet innehåller alla smakbitar, dofter och produkter som nämns i videon - totalt 15st. Kanderad fjällkvanne, björkkryddade knäckesticks, rallarrossaft, älgörtsglögg, torkade odon, björkskrubb och mycket mer.
Passar för 2 personer.

Pris: 695 kr

IMG_8409.jpg

Innehåll "Komplett"

Tallbarksbröd: 15g

Enbär: 5g

Torkade skogsrussin (odon): 5g

Torkade björklöv: 3g
Björkskrubb: 25ml

Älgörtsglögg: 50ml

Tallskottsolja: 10ml

Tallskottssalt: 25ml

Björkkryddade knäckesticks: 50g

Maskrossirap: 25ml

Rallarrossaft: 50ml

Kanderad fjällkvanne:15g

Hjortron- och Blåbärsremmar: 6g

Skvattram-doftpåse

Rönnbärschokladpralin: 2st

IMG_8410.jpg

Smakpaket "Pröva-på"

För dig som vill pröva på några smaker. Pröva-på-paketet innehåller 8 av de 15 smakbitar, dofter och produkter som nämns i videon. Såsom kanderad fjällkvanne, hjortron- och blåbärsremmar, tallbarksbröd, torkade odon, mm.

Passar för 2 personer.
 

Pris: 395 kr 

IMG_8411 (1).jpg

Innehåll
"Pröva-på"

Tallbarksbröd: 15g

Enbär: 5g

Torkade skogsrussin (odon): 5g

Torkade björklöv: 3g

Maskrossirap: 25 ml

Kanderad fjällkvanne:15g

Hjortron- och

blåbärsremmar: 6g

Skvattram-doftpåse

bottom of page